KOMMANDE

EVENEMANG

18-19 april 2020, retreat, Varberg

Välkommen att anmäla dig till
- Lev med hela dig -
EN SPIRITUELL HELG på vackra. Kärra Ashram, Varberg
 

have a gentle approach to your life.

We are all bringers of love - and the universe is on our side.
We are loved. And if we only knew who walked beside us - at all times - on this journey - that we ourselves have chosen - our doubts and fears would be impossible.Du går aldrig ensam. 

Min bakgrund
Den dag då jag själv blev allvarligt sjuk, trots all min kunskap, visdom och välvilja, visste jag inte alls hur det skulle gå. Det var svårt att hitta rätt hjälp. Det tog lång tid, tvivel och tålamod. Det fanns inga självklarheter. Det var lärorikt.
Var och en har sin väg att gå. Sitt ansvar att ta. Jag tycker att alla har ett ansvar, oavsett vem man är eller var man är, att skapa trygga miljöer för att hjälpa både djur och människor till en bättre hälsa. 

 

Vägledning i välmående på jorden
Jag har jobbat med personlig/andlig utveckling i ca 18 år. Är diplomerad biodynamisk kraniosakral terapeut, utbildad förlossnings och graviditetsstöd (Doula), samt holistisk massageterapeut. Men främst så är jag en helt vanlig vänlig själ som du kan känna trygghet hos. Jag bryr mig inte om vilka titlar man har eller annan status. Vår värld behöver vänlighet och visdom utöver det vanliga för att nå läkningen vi så alla behöver just nu. 

Louise behandlar mjukt och vänligt för att hjälpa dig nå återhämtning, vila och komma till ro i ditt eget hjärta. 

Louise har utbildat sig till dipl. kraniosakral terapeut på nordens största kraniosakrala skola och praktiserat på Bröderna Tranbergs Institut i Göteborg.

Hon har även studerat tillsammans med andra specialister som Michael Kern, Michael Shae, Ming Niku och Tatiana Goordeeva i Biodynamisk kraniosakral terapi.

Bröderna Tranberg Klinik & Institut + Louise
Bröderna Tranberg Klinik & Institut + Louise

All kunskap och läkning finns redan. Inom oss. Det är ljuskommunikation, ur vårt orginal, där läkning finns.

Chansen är stor att du aldrig gett dig själv den tiden du behöver, för nånting. Att livet varit en enda stor prestation på ditt välmåendes bekostnad. 

Kanske är det så att kroppen söker nånting annat hos dig som du nu är redo för.

Ödmjukhet. Kärlek. Villkorslöshet. Glädje. Trygghet. Ledarskap.

" Vår existens ber oss att lyssna. Vi behöver behandla varandra utefter vetskapen att vi alla härstammar från ett Universum av stor intelligens och harmoni. Där vi alla är viktiga. Fina." 
 

för mer info kontakta mig på info@louiserosen.se