E n    f r i s t a d .   

                                          Created  with  L  O  V  E   by  me.

  L O U I S E R O S E N . S E   K L I N I K 
välkommen

Behöver du hjälp med t.ex.
Diffusa smärtproblem
Annan värk/smärtproblematik

Stress, oro, ångest

Då rekommenderar vi biodynamisk kraniosakral behandling.

här finns Behandlingar med god effekt på en persons hälsa.


Min inställning är att ingen förtjänar att lida.


Mitt namn är Louise, och jag erbjuder mina medmänniskor och djur
biodynamiska behandlingar i ett litet vackert behandlingsrum, i en liten klinik,
på landet i vackra Bohuslän.

 

Välkommen in till ett lugn där din kropp kan läka och du får må bra.
 

Ljusa hälsningar, Louise
 


Intentionen med min klinik och mitt arbete är att skapa en miljö som enbart stödjer och ej forcerar. du kan läka.

Behandling med biodynamisk kraniosakral terapi är ett mjukt sätt att assistera kroppen att läka. Det är en utbildad, specifik och icke invasiv stödjande beröring.
Det ger lugn till hela centrala nervsystemet.

 

Mer om kranio sakral terapi hittar du här

om forskning

Under 1900-talet har kraniosakral behandling utvecklats i USA och England, där relaterade studier och dokumentation visat att denna terapiform har god effekt på en persons fysiska, emotionella och mentala hälsa. Även i Sverige pågår nu forskning om kraniosakral behandling.
Mer info om olika forskningar:
www.tranbergs.net
www.cranialacademy.com
www.osteohome.com

i världen

The International Affiliation of Biodynamic Trainings, IABT, was founded in 2006 to support and develop the work of schools teaching a biodynamic approach to craniosacral therapy. IABT promotes quality, innovation and responsibility in the design and implementation of biodynamic craniosacral therapy education and practice.

Read more:
 http://biodynamic-craniosacral.org/

KSTF

Kraniosakrala Terapeutförbundet, KSTF, bildades 2002. KSTF är ett fristående förbund som företräder den speciella inriktningen kraniosakral terapi.
Kraniosakral terapi är ännu så länge ett relativt okänt begrepp i Sverige. I ett flertal andra länder, som exempelvis Schweiz, Tyskland, Danmark men även USA och England, är terapin etablerad. Ett av KSTF:s syften är att göra metoden känd och erkänd i Sverige.
Besök:
 https://www.kstf.se/ för mer info.

Om KST

Kranio Sakral Terapi är en behandlingsteknik vars huvudsakliga syfte är att behandla skallens och ansiktets ben, hjärnans olika hinnor , flödet av cerebrospinalvätska och samtliga ryggkotor ner till svanskotan. Med hjälp av de olika greppen och teknikerna påverkas ryggmärgsvätskan som genom fortplantande rörelser i sin tur inverkar på nervsystemet och kroppens olika vävnader och funktioner . På så sätt ger kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå , så att djup läkning kan ske.

ta emot all den läkning som finns tillgänglig för dig just nu.

Min bakgrund till att jag idag väljer att hjälpa människor/djur och har en egen klinik är till stor del för att jag själv levt under olika sorters lidande. Då jag själv blev allvarligt sjuk visste jag inte alls hur det skulle gå, det var svårt att hitta rätt hjälp. Men idag vet jag vet att vi kan läka. Att leva och må bra är väldigt viktigt för oss alla. Var och en har sin väg att gå. Sitt ansvar att ta.

Jag har jobbat med personlig/andlig utveckling i ca 18 år. Är diplomerad biodynamisk kraniosakral terapeut, utbildad förlossnings och graviditetsstöd (Doula), samt holistisk massageterapeut. Låt oss mötas på kliniken. En fristad dit man bara vill komma och få vara den man är. Bygga upp sin kraft genom den sanna intelligens vi alla bär inom oss.

en vacker plats och vänlig zon

Min klinik är en icke medicinsk klinik. Vi botar inga sjukdomar och ger inga medicinska utlåtanden. louiserosen.se klinik erbjuder en vacker plats och vänlig zon, med behandlingar som ser till hela människan och skapar en stödjande miljö för den. Ett lite djupare möte med dig själv som ger avslappning och ny kraft att leva ditt liv. Behandlingarnas syfte är att du ska få vila och må bra i vilket tillstånd du än befinner dig i idag och att ditt ökade lugn och välmående läker dig själv och ger dig ny energi.

Med vänlighet öppnas det dörrar man inte visste fanns. <3

Det är få platser jag känner till som kan erbjuda rätt miljö som är optimal för läkning. Många människor slussas runt i ett vårdcentral och sjukhus system eller alternativ till detta som inte stödjer en läkning utan orsakar mer stress, oro och ångest. Med min allra ödmjukaste röst vill jag att du ska välja vägar som är berikande och upplyftande för dig. Du har din väg att gå.

Min intention och önskan är att alla som söker välbefinnande, ska kunna få det hos mig. En plats att vila in i sin egen kraft. Om ingen sagt det till dig förut så vill jag bli den första att säga det till dig nu; Du är värdefull, din kropp är en självläkande organism, det betyder att du kan läka, och du har allt inom dig.
Lyssna till ditt eget inre, om du tror att du kan så kan du.

Lev Ditt liv baserat på kärlek till vem du är.
Gynna det viktigaste du har - Dig själv.

INSTAGRAM

10

💗🌸 Sacred feminine light

19

Det här är en bild som togs för ett par år sen under min vistelse på Kärra Ashram. Snart är jag där igen tillsammans med min vackra vän @karraashram Linda Adesh och hennes man Dinesh. Underbart när vi skapar magi tillsammans. Tro på moder jord Låt solen lysa på dig Ljuset få lysa inom dig En av de fantastiska ceremonierna vi kommer uppleva tillsammans på Kärra Ashram 18-19 april är just vår kärleks betydelse och att vi gör skillnad tillsammans med moder jord som bär oss i allt vi gör. 🙏🏻 Med mjukt ljus i hjärtat 💕 så väntar vi alla på ljuset i hjärtat och expansionen när vi alla är tillsammans på vår retreat - LEV MED HELA DIG - en spirituell helg för oss alla. 🙏🏻 det finns ännu några platser kvar för dig som vill vara med. Länk till eventet hittar du här: http://www.karraashram.se/kalender-36843346#/calendar=1&id=446477 #karraashram #retreat

13

Glad Alla hjärtans dag 💗 I befruktningstillfället när spermie och ägget förenas sker en helt enorm synkronisitet följt av ett hålrum, en paus, en utrymme av stillhet, ett vakuum som verkar som att det inte händer nånting... allt svävar i en rymd som är helt enorm och stilla....men i ingenting byggs det upp kraft. Det kallas i engelskan för potency. Efter att spermiens huvud exploderat inuti ägget följer ca 3 timmar av stiltje. Där inne har det byggts upp en enorm kraft. Då sker en jättestor förändring, ett skifte i hela universum, en frisättande kraft, ingen vet vad det egentligen är förutom att man lyckats filma det på kamera - Det kommer ett ljus. Ett ljussken. Som en blixt som slår ner. Det är som att skenet visar vägen för var materian sedan ska utvecklas. Det börjar hända saker nu i en rasslande fart och det uppstår celldelning som sedan skapar en mittlinje, en ryggrad. Ett ljus i mittlinjen, varifrån alla organ har ursprung ifrån. Biofotoner och elektroner finns runt om oss och balanserar våra kroppar som mest när de kommer i kontakt med de grundläggande mest gynnsamma frekvenserna som uppmäts vara ca 7 hertz. Vi pratar om att naturen och meditationen är bra för oss och det är för att vi kan sakta ner vårt system som ofta ligger uppåt vibrationsnivåer om 20 hertz ( i t.ex. stadsmiljöer )ner till 7 hertz eller lägre.. naturen är full med biofotoner, därför är det så gynnsamt att gå ibland skogar och hav. Orörd natur som ej blivit störd eller exploaterad är magiskt vacker och levande. Din fysiska kropp behöver bygga upp sin kraft, låt potency växa av sig själv genom att tillbringa tid i stödjande miljöer. Som t.ex. Naturen, ställen där du känner dig nöjd, tillfreds, och ett till alternativ - kom till mig i i Louise klinik, en fristad. 💕 Att göra ingenting. Att det till synes ser ut som ingenting. Är i grund och botten det icke med ögat synliga ljusets möjlighet att expandera. Nya möjligheter. Effortless transformation. Låt livet hjälpa dig. Önskar dig en underbar dag!

FACEBOOK