Fina du, det är viktigt att du vilar när du är trött.
Med vänlig hälsning Louise <3

 

Ett sätt att nå större välmående och livskraft.
Det här kan vara din väg till mer livspondus. Här och nu.

Det är viktigt att vara tydlig med att kroppen inte kan bli ”fixad” utifrån. Kroppen vet vad den behöver göra. Den behöver inte våra påtryckningar. Vår uppgift är att stödja kroppen och värna om den. Ge den utrymme.

Här är bara några exempel på symptom som kan påverkas med kraniosakral terapi:
 

Diffusa smärtproblem
Spänningar i Nacke Rygg Axlar
Migrän
Huvudvärk
Bihålsproblem
Whiplash
MS
Reumatism
Inflammation
Stress
Utmattning
Sömnsvårigheter
Magkatarr
Ångest
Oro
Hopplöshet
Längtan
Barnlöshet
Foglossning
Eventuella hälsoproblem traditionell medicinska behandlingsmetoder ej gett önskat resultat.

Möt upp och assistera din hälsa. 

 • Jan Haldén • 16 december 2019 19:45:12
  Efter många år av ryggsmärtor är jag nu smärtfri. Tack vare en fantastisk behandling av Louise. I mitt arbete utför jag många tunga lyft och drag, och detta har jag kunnat fortsätta med nu efter denna behandling. Dessutom sover jag så mycket bättre när inte ryggen värker.
  Tack Louise för din fina behandling
 • Timmy Groth • 17 november 2019 21:38:26
  jag tränar mycket och gillar framför allt att springa, men brukar till och från vid länge sträcker få problem med mina knän. Har fått två behandlingar av Louise med bland annat fokus på vardera knä. Det har gått några månader nu och mina knäproblem har lyst med sin frånvaro. Tack för det Louise!
 • Lisa Eriksson • 1 april 2019 19:40:17
  Kan å det varmaste rekommendera fina , varma kärleksfulla Louise, med sin varma beröring uträttar underverk o kroppen o själen hamnar i harmoni o läkning. ❤️ligt Tack kära Louise, Tacksam att jag fått träffa på dig, du vackra fina Ängel❤️❤️
 • Jimmy Garyd • 30 december 2018 17:28:51
  Jag kan varmt rekommendera Louise som otroligt duktig och harmonisk person, fick ett stort förtroende redan efter första besöket med en inflamation i ett knä, som efter två behandlingar blev snart helt återställt, Jag har efter det både fått hjälp med nackspärr och en ögon inflamation som till min förvåning också blev jätte bra respons på redan efter första behandlingen.

  Väldigt tacksamt för denna otroliga behandlingsmetoden ✨

  //Jimmy
 • Emelie • 30 december 2018 14:38:49
  Louise är en jordängel. Den finaste och vackraste personen jag träffat i detta liv.
  Hennes ord, hennes beröring gör helt enkelt underverk för kropp och själ. Jag har börjat kunna tillåta mig att bara ta emot.
  Tacksam för att våra vägar mötts.
 • Heidi • 12 december 2018 15:01:17
  Jag har testat på många olika behandlingar genom åren men ingen behandling har givet mig sådan avslappning både i muskler och hopp i sinne som den som Louise ger. Hennes händer och närvaro är fantastisk och jag flyter iväg helt och hållet på behandlingsbänken. Då måste tilläggas att jag lider av svår stress och utmattning samt även från posttraumatisk stress, en kropp som är utmattad med muskler i ett konstant spänt läge och där tankarna alltid snurrar, så jag är inte lätt att få ner i vila. Men Louise sätt att vara på är genuint och det känns väldigt bra. Det är lätt att få mersmak efter både Louise behandling men också efter att få vara i hennes närhet. Hon har ett lugn inom sig som smittar av sig, så redan före behandlingen på bänken ens har börjat, i samtalet om mitt hälsostatus så känner jag att jag börjar att gå ner i varv. Efter behandlingen känner jag mig mera avslappnad, lugnare, känner värme i kroppen och det känns betydligt lättare allting. Jag är oerhört tacksam för det som Louise ger mig och jag hoppas att fler människor får möta Louise och får ta del av hennes behandlingar. Tack Louise för allt vad du ger!
 • Linda • 3 december 2018 20:50:38
  För mig betyder möten och stöd som det med och från Louise allt. Hennes ödmjuka sätt får mig att vila och öppna upp för en djupare läkning. Jag kan sätt all tillit till henens beröring som återigen visar vem jag är. För mig är det en gudomlig upplevelse som ger mig stöd över längre tid. Jag kan med det varmaste rekommendera Louise som en kunnig, varm och omtänksam person utöver det vanliga. Med kärlek Linda
 • Lena • 13 november 2018 17:55:59
  Mjuka händer, synnerligen behaglig värmekänsla, ödmjuka frågor om hälsotillståndet. Sen minns jag inte mer, gled bort i den mest behagliga läkning jag nånsin upplevt! "Ta nu några djupa andetag och börja röra på händer och fötter.." Behandlingen är avslutad, får ett glas med vatten, sätter mig upp - välkommen till verkligheten! Efter första behandlingen hos Louise kände jag hopp om att ischiasen skulle förbättras. Dessutom kände jag tydlig effekt på mitt tinnitus som jag haft sedan ungdomen. Jag kan varmt rekommendera fristad Louise.
 • Louise Rosén • 13 november 2018 17:24:24
  Välkommen att skriva i gästboken! Dela med dig av dina upplevelser och vad du fått för resultat av behandlingen. Det i sin tur kommer att hjälpa så många andra. Tack! Jag önskar dig en underbar dag.
  Ljusa hälsningar Louise